Makeup og hårstyling i Århus

Ekstraordinær makeup og hår

Få en frisk, unik og ekstraordinær makeup og hårstyling. Hos Beauty by Avanu i Århus får du hele pakken. Kvinden bag Beauty by Avanu er uddannet frisør samt makeup-artist og har bl.a. erfaring med styling af modeller, så du er i gode hænder. Vi tilbyder makeup og hårstyling til alt fra den røde løber og musikvideoer til bryllup og meget mere.

Vi opfylder dine ønsker, og du vil få et udseende inspireret af din egen personlige stil. Alle er unikke, og derfor gentager vi aldrig den samme løsning. Vi giver os god til at finde den rette løsning til netop dig.

Med vores ekspertise inden for korrigerende og aldersbekæmpende teknikker har vi færdighederne til at sikre, at du både føler dig godt tilpas og ser godt ud uanset din alder. Du vil følge dig smuk indefra og ud. Vi sørger for et fantastisk resultat – strålende hud, smukke farver og lette teksturer.

Vi tilbyder også makeup-kurser, hvis du ønsker at lære at lægge en professionel makeup selv.

Brudemakeup

Som brud er det vigtigt at se intet mindre end fabelagtigt smuk ud på bryllupsdagen. Det klarer vi. Op til den store dag bruger vi god tid på at forstå dine ønsker og drømme, så du trygt kan slappe af på bryllupsdagen.

Vær unik og fremhæv din skønhed.

Vi anbefalede at du altid booker en prøve opsætning af hår/make-up til bruden.

Du får vejledning til at finde det korrekte look til netop dig og få afprøvet de ideer du har.

Kontakt os i god tid, så er chancen højere for at vi kan komme og style dig på din store dag.

Konfirmation styling

Skal din datter eller søn konfirmeres?

Vi tilbyder konfirmation styling, så din konfirmand shiner ekstra meget på deres store dag, hvor de træder ind i de voksens rækker.

Vi har god erfaring med styling af konfirmander, kontakt os i god tid, så er chancen højere for at vi kan style din datter eller søn.

Book tid

Book tid til makeup og hårstyling uanset anledningen. Har du spørgsmål til vores behandlinger, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 22 72 31 32 eller mail info@beautybyavanu.dk.