Extensions i Århus

Extensions i bedste kvalitet

Ønsker du længere og fyldigere hår? Hos Beauty by Avanu i Århus tilbyder vi extensions til håret i bedste kvalitet. Måske har du brugt mange timer på at drømme om langt og fyldigt hår og købt dig fattig i produkter, der ikke har hjulpet. Du behøver ikke længere at drømme. Bestil tid hos os. Vi elsker at hjælpe vores kunder med at få et selvtillidsboost med vores flotte, naturlige extensions.

Håret er indkøbt med omtanke og omhu og er af særlig høj kvalitet, så du kan behandle dine extensions, præcist som du behandler dig eget hår. Farven kan også tilpasses perfekt til dit eget, naturlige hår. Hvis du behandler dine extensions korrekt, kan de bruges flere gange.

Professionel vejledning

Det kan være svært at vide hvilken metode, der er bedst til din hårtype og dit drømmehår. Når du kommer til os med et ønske om længere og mere voluminøst hår, er det vores vigtigste opgave at finde den helt rette løsning til dig. Vi giver os god tid til at guide og vejlede dig, inden du tager en beslutning. Vi har en praktisk hårextensions-vælger i salonen, som du kan bruge til at finde den længde, du ønsker. Vi hjælper og vejleder dig naturligvis undervejs, så du altid kan føle dig tryg ved din beslutning. Vi giver dig også gode råd til, hvordan du holder dine hårextensions pæne og blanke.

Bestil tid til extensions

Kontakt os i dag og book tid til påsætning af extensions. Ring på telefon 22 72 31 32 eller skriv på mail info@beautybyavanu.dk, hvis du har spørgsmål.