Makeup-kurser

Velkommen til min makeup og hårstylings område, hvor Beauty By Avanu har skabt rød løber-inspirerede styling.

Vi er meget besat af den vidunderlige og spændende verden af skønhed. Sammen giver vi friske, unikke og ekstraordinær makeup og hårstyling til bryllupper, musikvideo og meget mere.

Vi leverer også professionel individuel og/eller gruppe makeup kursuser.

Vores arbejde er bedst beskrevet som at give elegant hverdagslook med front-row style, da hver eneste af jer har en unikt stil, så skaber vi aldrig det samme resultat eller følger en rutine, som har været specialiseret til andre, fordi vi ved, at det ikke er nemt at få makeup og hår til at se helt perfekt ud hver gang — det er derfor, vi løbende finpudser vores færdigheder og tester nye produkter og teknikker.

Vi er uendeligt taknemmelige overfor ris og ros fra glade kunder, så vi er overbevist om, at det vi laver, det fungerer.

Vi ved, hvad der skal til for at skabe fejlfri skønhed. Vi ved også, hvad der er nødvendigt for at lære disse færdigheder til perfektion. Brude vælger os, fordi de ønsker at se intet mindre end fabelagtigt smukke ud på deres store dag, og det er præcis, hvad du får med os.

Overlad din makeup og hårstyling til os, og du får…

Du vil få et udseende, der er inspireret af din egen personlige stil. Strålende hud, smukke farver og lette teksturer på alle de rigtige steder — opnå udsøgte resultater for dit færdige look.

Vi står også klar med en bred vifte af makeup og frisurer til rådighed, så du altid vil se og føle dig helt raffineret.

Med vores ekspertise indenfor korrigerende og aldersbekæmpende teknikker, har vi dermed den perfekte viden, og de rette færdigheder til at sikre, at du både vil føle dig godt tilpas og se godt ud — uanset din alder.

Din skønhed fanget på den mest smigrende måde. Vi tager også fantastiske portrætter!

Perfekt kundeservice. Vi leverer en problemfri bookingoplevelse med hurtig og venlig service.

Kontakt os venligst, vi kan ikke vente med at høre fra dig uanset anledningen!

Før du booker eller deltager i en aftale, bedes du læse vores procedurer for Coronavirus (COVID-19) HER.

Korrekt makeup

Med min skønhedssalon vil jeg hæve standarden indenfor makeuppens verden, så du skal endeligt ikke holde dig selv tilbage fra at kontakte os.
Du kan også købe et luksuriøst gavekort til din nærmeste ven eller slægtning, som de vil kunne nyde og drage stor fordel af.

Hvorfor skal jeg booke en makeup lektion?

Har du nogensinde ønsket at forstå, hvilke makeupstilarter der passer dig, hvilke farver der passer til dit ansigt og får dig til at se strålende og sund ud? 

Føler du, at du sat fast i en spiral med samme makeup rutine uden at vide, hvordan du får dig selv til at se yngre og stilfuld ud — med følelsen af “I woke up like this”? 

Hvis svaret på nogen eller alle disse er ja, så er et makeupkursus, hvad du har brug for. 

Makeuplektionerne er skræddersyede og undervises på enten en-til-en basis eller i grupper på to til seks personer. 

Kursuset tager alt i mellem to til tre timer, men længden på kursuset vil i bund og grund variere afhængig af hvor mange man er, og indholdet er helt tilpasset til dine mål og din oplevelse. Vi ser samme din eksisterende makeuptaske gennem, når du medbringer den, for at vi kan vurdere og anbefale produkter, der bedst egner sig til dig, og hvilke du måske har brug for at få. 

Lær at se fantastisk og poleret ud til hver dag og til særlige begivenheder ude. Med de grundlæggende nødvendige færdigheder, som du vil samle op i løbet af lektionen og lidt øvelse, vil du være i stand til at opnå de perfekte resultater. 

I slutningen af kursuset vil du se fantastisk ud og ønske, at du havde gjort det for flere år siden! 

Hvor finder kursuset sted?

Salonen som ligger på Kystvejen 27, 8000 Aarhus C, har den bedst mulige belysning, og salonen er designet med møbler og plads for at give dig den bedst mulige og mindeværdige oplevelse, samt så den er perfekt til makeup lektioner.

Hvis du dog foretrækker at have kursuset et sted, som du selv vælger (evt. derhjemme eller til et arrangement), kan dette også arrangeres.

Hvem er makeup lektioner egnet til?

Makeup-lektionerne er velegnede til følgende kunder:

Personer, der blot ønsker at lære at anvende bedre makeup på sig selv; eller kommende brud, som ønsker at kunne mestre anvendelsen af makeup på sig selv.

Private lektioner for enkeltpersoner

Uanset, hvilken type makeupstilart, som du står og ønsker, vil vi være mere end glade for at guide dig gennem makeup-labyrinten. Vi vil vise dig, hvordan du får mest muligt ud af egenskaberne på dit ansigt, og hvordan du forbedrer dem ved hjælp af korrekte applikationsevner, farvematchning og selvfølgelig de rigtige produkter.

Lektioner for Brude

Hvis du planlægger at blive gift et sted, hvor makeup-kunstneren efter eget valg ikke vil være let tilgængelig, kan vi lære dig at anvende din egen brudemakeup, så du vil se simpelthen fantastisk ud på dagen.

Vi bruger produkter og applikationsteknikker, der sikrer fejlfri langvarig makeup fra morgen til aften med blot en lejlighedsvis læbestift touch-up påkrævet.
Alle vores makeup lektioner ender med portrætfotografier af dig selv taget i slutningen af kursuset, for at du kan få en visuel påmindelse, om hvad du har lært.

Hvad koster det?

Makeup kursus (individuel eller gruppe)

1799,- for en person 2-timers kursus på salon ved Kystvejen 27 i Århus C ellers kommer vi gerne hjem til dig med kursuset, hvis ønsket. Alle er skræddersyet til dine specifikke krav og omfatter portrætfotograferingstjenesten nævnt ovenfor.

  • Kommer man som 2 personer med interesse for kursuset, så vil det koste 949,- pr. person.
  • Kommer man som 3 personer med interesse for kursuset, så vil det koste 849,- pr. person.
  • Kommer man som 4 personer med interesse for kursuset, så vil det koste 599,- pr. person.
  • Kommer man som 5 personer med interesse for kursuset, så vil det koste 399,- pr. person.

På salon ved Kystvejen 27 i Århus C ellers kommer vi gerne hjem til dig med kursuset, hvis ønsket.

Der kan max være op til 5 personer pr. gruppe, da vi gerne vil sikre, at alle kan få noget ud af kursuset